Bukkake

Lønn i oppsigelsestiden nord trøndelag

lønn i oppsigelsestiden nord trøndelag

: «Stortinget ber regjeringen gjennomgå arbeids- og sluttavtaler for ledere av alle helseforetak for å avklare om avtalene er i samsvar med statens reviderte retningslinjer for lønn og annen godtgjørelse til. Omstilling vil i mange tilfeller kunne medføre at arbeidstakerne får endrede  arbeidsoppgaver og/eller ansvarsområder. . Komiteens medlemmer fra Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti fremmer følgende forslag: «Stortinget ber regjeringen sørge for at regelen i helseforetakene blir at dersom retrettstilling for ledende ansatte benyttes, skal det fastsettes lønn innenfor hovedtariffavtalen, tilpasset arbeidsoppgavene i den nye stillingen.». VGs gjennomgang viser at kontrakten til øverste leder i Helse Nord, Lars Vorland, ikke gjør det.

Lønn i oppsigelsestiden nord trøndelag - Lønn, arbeidsliv og

Noen av direktørene kan gå over i såkalte retrettstillinger i en alder av 5860 år og beholde 7580 prosent av direktørlønnen og andre goder. Han understreket at det er brudd på statens retningslinjer hvis daglig leder «har rett til ordinær lønn i 12 måneder utover avtalt oppsigelsestid». Selv om arbeidstakeren fortsatt skulle utføre saksbehandlerarbeid og således likeartet arbeid, kom retten frem til at endringene i stillingens innhold lå utenfor styringsretten. Flertallet viser til at 22 av 28 administrerende direktører psykologi one night stands stavanger i helseforetakene tjener mer enn statsministeren, og at 27 av 28 tjener mer enn helseministeren. Ifølge «Retningslinjer for lønn og annen godtgjørelse til ledende ansatte i foretak og selskaper med statlig eierandel som ble vedtatt. Flertallet mener regjeringen burde gjort mer for å sikre at disse retningslinjene følges i helseforetakene, og forventer at mer gjøres for å stoppe bruken av sluttavtaler og retrettstillinger for ledere i helseforetakene.

Videos

NannySpy Father takes advantage of porn addict nanny Nina North.

Krav PÅ, lØNN: Lønn i oppsigelsestiden nord trøndelag

Avtalen har ikke tatt høyde for at jeg snart er pensjonist, og dermed har jeg ikke behov for noe sluttavtale. Disse medlemmer mener regjeringen må sørge for at helseforetakene har en praksis som oppfyller disse retningslinjene. 1345 (Jordmor-dommen) gjaldt imidlertid en jordmor som ble pålagt å arbeide som assistentsykepleier i oppsigelsestiden, da fødeavdelingen ved sykehuset hvor hun jobbet, ble nedlagt. Noen av direktørene har krav på etterlønn dersom de sier opp selv eller i «samråd» med styret. 2 millioner pr år og en etterlønn på cirka. I denne saken aksepterte Høyesterett at Stavanger kommune med hjemmel i styringsretten hadde truffet vedtak om at to maskinister som var mannskap på kommunens brannbåt, skulle integreres i hovedbrannstyrken. I statens retningslinjer står det blant annet at lederlønningene skal være konkurransedyktige, men ikke lønnsledende. Selv om denne dommen er et eksempel på at arbeidsgiver etter omstendighetene kan ha en nokså vidtrekkende adgang til å gjennomføre endringer i arbeidets innhold i kraft av styringsretten, er det i juridisk teori lagt til grunn at dersom det skal foretas vesentlige endringer. I 2015 sendte nemlig helseminister Bent Høie (H) melding til helseforetakene med beskjed om å følge statens regler for lederlønninger i det offentlige. Komiteen støtter disse retningslinjene.

0 tanker om “Lønn i oppsigelsestiden nord trøndelag”

Kommentere

E-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *