Voyeur

Trang fitte erfaring med trekant

fredag om to dage og at hun er velkommen til at kigge forbi der. Jeg vil gøre alt, hvad det kræver for at blive din yndlingselev. Jeg hedder ikke Astrid, siger jeg smilende og sætter mig over hende. Han fortalte om den gangen for en måned siden da han hadde pult Trine, som også var den gangen han for første gang oppdaget hvor likegyldig han var til de kvinnelige former. Ja, åh, det er dejligt, Vilda. Siger hun og skaber lidt afstand mellem os, så hun kan se på mig, imens jeg langsomt gnider min hånd mod hendes køn. Vi snudde oss mot hverandre og gliste, og avtalte helt lydløst å gjenta denne suksessen i fremtiden. Vil du ikke nok hjælpe mig? Siger hun og giver min ene balle et forsigtigt smæk.

Trang fitte erfaring med trekant - Hetro med kuk

Jeg snudde meg rundt, slik at han kunne ta meg doggystyle. Hun er en lille, spinkel kvinde med rødbrunt, langt hår og fregner i ansigtet. Jeg smiler til hende. Følelsen av å ha en fullvoksen kuk i analen var bedre enn jeg tør skrive, det var som om jeg ikke hadde skjønt hvordan jeg skulle stimuleres seksuelt før den dagen. Siger jeg og spreder dem så meget jeg kan og mærker mit hul udvide sig en smule.

Vesterhavet Sexhistorie: Trang fitte erfaring med trekant

Siger hun og manipulerer mit hoved til siden, så hun kan møde blikket i mit ene øje. Vil du ikke nok? Var det det, du ønskede? Følg med, siger hun endelig og tager mig i armen med et fast greb. Giv mig den tunga. Hun masserer ydersiden af hullet blidt, og det virker som et uholdbart og naivt løfte om, hvad der skal ske med mig senere. Knep den lille røv, kom nu, Vilda. Ja, skatt, siger hun og slipper mit hår, så jeg velfortjent kan hvile hovedet mod dynen, og aer mig omsorgsfuldt hen ad ryggen. Du tenner meg virkelig. Som regel synes hun nemlig om at lege godt og grundigt med mig, inden vi når til det store legetøj.

0 tanker om “Trang fitte erfaring med trekant”

Kommentere

E-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *